Poziv za prijavu filmova na 5. Festival Novih

20
Sij
2015
Poziv za prijavu filmova na 5. Festival Novih

Poziv za prijavu filmova na 5. Festival Novih

SB Film poziva autore i producente dokumentarnih filmova da prijave svoje radove na natječaj za sudjelovanje na 5. Festivalu Novih, međunarodnom festivalu dokumentarnog filma koji će biti održan od 15. do 21. lipnja 2015. u Slavonskom Brodu. Za sudjelovanje u konkurenciji festivala prihvatljivi su svi dokumentarni filmovi završeni tijekom posljednje tri godine (2012., 2013., 2014.), bez obzira na trajanje i tehniku snimanja.

Za selekciju, kao i za samu natjecateljsku projekciju, autori se mole da šalju isključivo kopije filmova. Filmovi za selekciju (ogledne kopije) mogu se, umjesto na DVD-u, slati i kao linkovi na vimeu (ili nekom drugom video servisu), s lozinkom, na adresu kontakt@sbfilm.hr Svi DVD-i moraju biti ispravno označeni sa sljedećim podacima: naslov filma, ime i prezime redatelja, trajanje, c/b ili boja.

Oglednu kopiju filma na DVD-u potrebno je poslati poštom na adresu:

SB Film
Josipa Lovretića 12
35.000 Slavonski Brod

Natječaj je otvoren do 30. travnja 2015. godine. Sve troškove, kao i rizik slanja filmova, snosi pošiljatelj. DVD kopije filmova izabranih za natjecateljsku konkurenciju ostaju u arhivi organizatora. Organizator se obvezuje da kopije filmova neće koristiti u komercijalne svrhe. Organizator zadržava pravo korištenja isječaka iz filmova za prikazivanje na internetu i televiziji u svrhu promidžbe festivala.Filmovi odabrani u konkurenciju moraju imati engleske titlove.

Žiri Festivala Novih dodijeliti će nagradu za najbolji film, a film nagrađen najvišom ocjenom posjetitelja biti će nagrađen nagradom publike

SB Film
kontakt@sbfilm.hr
091 6300126 


Go to the top of the page